Povezane vesti

Ekipa OKK Beograda će u ponedeljak na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Zlatibora u susretu 4. kola grupe A u okviru Superlige Srbije.

Odigravanjem susreta 4. kola plavo-beli nastavljaju takmičenje u okviru A grupe Superlige Srbije u sezoni 2022/23. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa KK Zlatibor Gold Gondola. Meč u hali SC ’’Čajetina’’ igra se u ponedeljak 15. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Prvotimac plavo-belih Srđan Krsmanović ističe da je prednost njegovog tima mladost i da je neophodno nametnuti svoj ritam i odigrati čvrstu odbranu:

’’Nakon tri odigrana kola imamo dve pobede i jedan poraz koji smo pretrpeli u prošlom kolu od ekipe FMP-a. U ponedeljak idemo u goste ekipi Zlatibora koja je prvak Košarkaške lige Srbije i jedna od iskusniji ekipa. U prvoj utakmici smo na sjajan način odgovorili Zlatiboru i zabeležili sigurnu pobedu. Ova utakmica neće biti laka i moramo da budemo fokusirani na njihov šut za tri poena koji im je najjače oružje i tu su na vrhu KLS i Superlige. Dosta će konačan ishod zavisiti i od naše odbrane koja mora da bude čvrsta. Naša prednost jeste mladost i zato moramo da nametnemo naš ritam kako bi slomili otpor rivala.’’

Podeli: