Povezane vesti

Ekipa OKK Beograda će u utorak na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Spartaka Office Shoes u susretu 28. kola Košarkaške lige Srbije.

Odigravanjem susreta 28. kola plavo-beli nastavljaju takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2023/24. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Spartak Office Shoes. Meč u TC Dejan Milojević igra se u utorak 02. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

Prvotimac plavo-belih Bogoljub Marković ističe da njegov tim može da odigra rasterećeno i da u tome vidi šansu za pozitivan rezultat:

’’U utorak igramo protiv još jedne ekipe koja se nalazi u samom vrhu tabele. Ekipa Spartaka je sastavljena od iskusnih igrača koji imaju kvalitet da ravnopravno igraju sa pojedinim timovi iz Aba lige. Moramo da zaustavimo njihov šut za tri poena, odnosno da budemo maksimalno agresivni unutar 6.75. Mi nemamo šta da izgubimo, pokazali smo u pojedinim delovima utakmice sa Vojvodinom da možemo da odgovorimo ozbiljnim izazovima, tako da iz neke rasterećenosti možemo da tražimo našu šansu.’’

Podeli: