Povezane vesti

Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Dynamic Balkan Bet u susretu 1. kola Košarkaške lige Srbije.

Odigravanjem susreta 1. kola plavo-beli započinju takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2023/24. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa KK Dynamic Balkan Bet. Meč u hali Mega Factory igra se u nedelju 01. oktobra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

Trener plavo-belih Vule Avdalović ističe da od svojih igrača očekuje da odigraju čvrsto u oba pravca i da na najbolji način započnu sezonu:

’’Dočekujemo ekipu Dinamika koja iz godine u godinu pravi dobar tim, sa kombinacijom mladih i iskusnijih igrača. Igraju brzu košarku sa velikim brojem šuteva za tri poena. Agresivni su  u odbrani i ključ utakmice će biti da se odgovori sa čvrstinom, i u napadu i u odbrani. Prva utakmica u sezoni je jako važna za nas, s obzirom na veliki broj mladih igrača koje imamo, i biće pravi test za nas. Želimo da počnemo sezonu na najbolji mogući način i da probamo da igramo dobru košarku na svakoj sledećoj utakmici.’’

Podeli: