Povezane vesti

Ekipa OKK Beograda će u četvrtak na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Zlatibora u susretu 1. kola grupe A u okviru Superlige Srbije.

Odigravanjem susreta 1. kola plavo-beli započinju takmičenje u okviru A grupe Superlige Srbije u sezoni 2022/23. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa KK Zlatibor Gold Gondola. Meč u hali Mega Factory igra se u četvrtak 27. aprila 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Prvi trener plavo-belih Vule Avdalović prezadovoljan je rezultatima svog tima tokom regularnog dela sezone i kako su se mladi igrači prilagodili zahtevima seniorske košarke:

’’Iza nas je vrlo uspešan period u regularnom delu Košarkaške lige Srbije. Odrađen je odličan posao mog stručnog štaba koji je na sjajan način pripremio ove mlade igrače za zadatke, odnosno za sve napore koje ih očekuju. Treba napomenuti da je većini igrača ovo prva seniorska sezona i zadovoljan sam njihovim odgovorom na terenu, kao i van njega. Sigurno da je svakoj mladoj ekipi potrebno vreme da se upozna sa ligom, protivnicima. Već od nove godine smo ušli u ritam koji nam odgovara i svako od igrača je pronašao svoju ulogu u timu, što je na kraju i doneo rezultat. Nagrada za sav trud je izboren plasman u Superligu. Same ekipe koje učestvuju u Superligi će nam dati dodatan motiv da pokažemo da imamo još prostora za napredak u igri. Cilj je da do kraja sezone damo maksimum na svakoj utakmici, treningu, a da li će to biti dovoljno da odemo korak dalje pokazaće naredni period.’’

Podeli: