28. decembra 2018.

Novogodišnji koktel u Koraćevoj Avliji

U prostorijama OKK Beograda u četvrtak 27.12.2018 održan je tradicionalni Novogodišnji koktel, na kome je bilo dosta poznatih lica iz sveta sporta.

Koktel je otvorio predsednik Aleksandar Milošević koji je pozdravio sve prisutne , a naročito najstarije članove OKK Beograda Bogdana Dimitrijevića koji je nosio plavo-beli dres od 1950-1953 godine i Batu Radovića. Milošević se potom zahvalio svim prijateljima koji su nesebično pomogli klubu u prethodnom periodu i ističe kao pun pogodak saradnju sa MegaBemax.

Među gostima bili su  čelnici Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević,Dušan Projović , zatim ispred Mega Bemaxa Miodrag Ražnatović, fudbalska legenda i bivši selektor  Ilija Petković  i mnogi drugi.

Predsednik Milošević je uručio niz priznanja:

ZLATNU ZNAČKU KLUBA za vredan rad i pošten odnos prema klubu primili su :

1. Filip Đorđević član pionirske ekipe sa trenerom Vladetom Popovićem
2. Pavle Panović član kadetske ekipe sa trenerom Urošem Mijatovićem
3. Aleksa Negovanović član juniorske ekipe sa trenerom Nebojšom Kneževićem

PLAKETU KLUBA za doprinos ugleda kluba, postignute rezultate i osvojenu zlatnu medalju na Evropskom juniorskom prvenstvu 2018 primili su:

1. Luka Cerovina
2. Altin Islamović
3. Pavle Kuzmanović

Na samom kraju Aleksandar Milošević u svoje lično ime i u ime kluba želi sve najbolje u Novoj Godini, puno sreće i zdravlja i neka PLAVO-BELA boja bude ponovo u trendu.