25. januara 2020.

Važan trijumf OKK Beograda nad Pančevcima nakon produžetka

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Košarkaši OKK Beograda su danas na svom parketu nakon izuzetno uzbudljive utakmice i produžetka stigli do šeste ovosezonske pobede. Savladana je ekipa Tamiša, a rezultat je bio 88:86 (18-22, 21-19, 16-28, 24-10, 9-7).

Danas je u okviru 17.kola Košarkaške lige Srbije ekipa OKK Beograda u hali ’’Mega Factory’’ odmerila snage sa ekipom Tamiša i stigla do pete uzastopne, a ukupno šeste ovosezonske pobede. Gostujući tim je bolje otvorio utakmicu i nakon prve deonice imao je četiri poena prednosti, ali su košarkaši OKK Beograda u drugoj četvrtini ublažili to vođstvo. Činilo se da će ključna biti treća četvrtina  koju su Pančevci odigrali jako dobro, nakon koje su u poslednju deonicu ušli sa čak četrnaest poena viška. Međutim, kao i mnogo puta ove sezone ’’klonferi’’ se nisu predavali i nakon odlične igre u poslednjoj četvrtini uspeli su da izjednače rezultat i izbore produžetak. U produžetku su odlučivale nijanse, gosti su imali i šut za pobedu, ali uspešniji je bio domaći tim koji je tako zasluženo stigao do izuzetno vrednih bodova.

Najbolji u redovima domaćina bili su Aleksandar Langović (21p, 8sk, 2as), Nemanja Popović (19p, 14sk, 2as, 2uk), kapiten Nenad Miljenović (16p, 9as) i Mihailo Jovičić (12p, 3sk, 6as), dok su se u redovima gostiju istakli Aleksa Čubrilo (29p, 5sk, 2as, 3uk), Miloš Nikolić (14p, 3sk, 9as), Jarrid Cole Rhodes (14p, 4sk, 4as) i Predrag Prlja (12p, 8sk, 3as).

U narednoj rundi takmičenja koja je na programu idućeg vikenda ekipa OKK Beograda će biti gost, a odmeriće snage sa ekipom Novog Pazara.

FOTO PRILOG