25. januara 2020.

Važan trijumf OKK Beograda nad Pančevcima nakon produžetka

Košarkaši OKK Beograda su danas na svom parketu nakon izuzetno uzbudljive utakmice i produžetka stigli do šeste ovosezonske pobede. Savladana je ekipa Tamiša, a rezultat je bio 88:86 (18-22, 21-19, 16-28, 24-10, 9-7).

Danas je u okviru 17.kola Košarkaške lige Srbije ekipa OKK Beograda u hali ’’Mega Factory’’ odmerila snage sa ekipom Tamiša i stigla do pete uzastopne, a ukupno šeste ovosezonske pobede. Gostujući tim je bolje otvorio utakmicu i nakon prve deonice imao je četiri poena prednosti, ali su košarkaši OKK Beograda u drugoj četvrtini ublažili to vođstvo. Činilo se da će ključna biti treća četvrtina  koju su Pančevci odigrali jako dobro, nakon koje su u poslednju deonicu ušli sa čak četrnaest poena viška. Međutim, kao i mnogo puta ove sezone ’’klonferi’’ se nisu predavali i nakon odlične igre u poslednjoj četvrtini uspeli su da izjednače rezultat i izbore produžetak. U produžetku su odlučivale nijanse, gosti su imali i šut za pobedu, ali uspešniji je bio domaći tim koji je tako zasluženo stigao do izuzetno vrednih bodova.

Najbolji u redovima domaćina bili su Aleksandar Langović (21p, 8sk, 2as), Nemanja Popović (19p, 14sk, 2as, 2uk), kapiten Nenad Miljenović (16p, 9as) i Mihailo Jovičić (12p, 3sk, 6as), dok su se u redovima gostiju istakli Aleksa Čubrilo (29p, 5sk, 2as, 3uk), Miloš Nikolić (14p, 3sk, 9as), Jarrid Cole Rhodes (14p, 4sk, 4as) i Predrag Prlja (12p, 8sk, 3as).

U narednoj rundi takmičenja koja je na programu idućeg vikenda ekipa OKK Beograda će biti gost, a odmeriće snage sa ekipom Novog Pazara.

FOTO PRILOG