4. februara 2019.

Upis novih polaznika Košarkaške akademije

Rad sa najmlađima i stvaranje novih košarkaških velikana najvažniji su i najlepši deo našeg posla, a uslovi koje pruža Košarkaška akademija OKK Beograda i izuzetno stručan trenerski kadar idealni su za njihov pravilan razvoj.

Košarkaška akademija OKK Beograd svakog radnog dana vrši upis novih članova, dečaka i devojčica, uzrasta od šest do dvanaest godina. To je idealna prilika da vaša deca nauče prve košarkaške korake od diplomiranih trenera sa velikim iskustvom u radu sa najmlađima, da stasavaju u trofejnom klubu koji je u svojoj školi iznedrio mnoge velikane srpske i jugoslovenske košarke.

Treninzi u okviru košarkaškog zabavišta i košarkaške školice održavaju se tri puta nedeljno, u novoj hali ‘’Radivoj Korać’’ u ulici Zdravka Čelara 12, na najnovijoj košarkaškoj podlozi. Rad je organizovan u malim grupama, svaki igrač na raspolaganju ima loptu odgovarajuće veličine, a koševi se podešavaju po visini u skladu sa uzrastom polaznika.

Mesečna članarina iznosi 3.000,00 dinara, a prvi mesec je besplatan za sve polaznike. Više informacija možete dobiti pozivom na telefonski broj 064/11-33-294.