30. maja 2021.

Treće mesto pionira na završnom turniru Druge lige

Pioniri OKK Beograda su učestvovali na završnom turniru Druge lige i nakon odličnih nastupa takmičenje završili na trećem mestu. 

Izabranici trenera Aleksandra Nikolića su odigrali sjajan turnir, i pored činjenice da su pretrpeli dva tesna poraza od Fleša i Žarkova. Sve utakmice su bile izuzetno zanimljive, a detalji su odlučivali pobednika. Ekipa Fleša je sa maksimalnim učinkom zauzela prvo mesto, dok je u direktnom duelu ekipa Žarkova pobedila OKK Beograd i tako došla do srebrne medalje.

Naš tim je posle ubedljive pobede u prvom kolu, u duelu sa ekipom Ceraka, odigrao sjajnu utakmicu u sjajnom ambijentu protiv ekipe Fleša, ali je u poslednjim sekundama rival bio smireniji i došao do pobede. Trećeg dana turnira  OKK Beograd i Žarkovo su odigrali izjednačenu utakmicu, u kojoj su se timovi smenjivali u vođstvu, a sreća je na kraju pogledala zeleno-bele koji su došli do pobede koja im je bila dovoljna za poziciju broj dva.

OKK Beograd je bio domaćin završnog turnira, a sve utakmice su odigrane u hali ’’Radivoj Korać’’.

Čestitke svim akterima na profesionalnosti i nadamo se da će biti još ovakvih događaja, ako situacija dozvoli i sa prisustvom većeg broja gledalaca.

Konačan plasman ekipa na turniru:

  1. Fleš
  2. Žarkovo
  3. OKK Beograd
  4. Cerak