26. maja 2021.

Predstavljen novi stručni štab seniorskog tima OKK Beograda

Danas su u prostorijama našeg kluba predstavljeni novi članovi stručnog štaba seniorskog tima. 

Seniorski tim OKK Beograda će u narednom periodu predvoditi novi stručni štab na čelu sa Vasilijem Budimićem, doskorašnjim trenerom KK Beko. Njemu će u radu pomagati treneri Veselin Petrović kao prvi pomoćnik i Matija Korab kao drugi pomoćnik. Veselin Petrović je prethodne sezone predvodio kadetski tim KK Mega, dok je Matija Korab bio deo stručnog štaba dosadašnjeg prvog trenera plavo-belih Branislava Ratkovice.

Klub se zahvaljuje dosadašnjem prvom treneru Branislavu Ratkovici i njegovom prvom pomoćniku Nenadu Stefanoviću na svemu što su uradili i na profesionalnom odnosu, uz želju da izgrade uspešne trenerske karijere.

Vasilije Budimić (53) je rođen u Baru, a tokom igračke karijere nastupao je za košarkaške klubove Mornar, Ulcinj, Sutjeska, Vrbas, Vojvodina, Čepel i Mafc (Mađarska), Valeta (Malta), Limasol i Omonija (Kipar), Jedinstvo, Primorje, Mogren, Primorku i Stari dif. Tokom trenerske karijere radio je u košarkaškim klubovima Vrbas, Stari Dif, Radnički Obrenovac, Viva basket, Crnokosa Kosjerić, Bask i Beko.