15. januara 2021.

Plavo-beli gosti ekipe Vojvodine u Novom Sadu

Ekipa OKK Beograda će u subotu na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Vojvodine u okviru 17. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.

Utakmicama 17. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Vojvodine. Meč u hali SPC ’’Vojvodina’’ u Novom Sadu igra se u subotu 16. januara 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Novosađani su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda i tri poraza, uz dve neodigrane utakmice. U prethodnom kolu su bili slobodni, zbog odlaganja utakmice sa ekipom Slobode. Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda i deset poraza, uz jedan neodigran meč. U prethodnom kolu bili su slobodni, zbog odlaganja utakmice sa ekipom Pirota. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je trijumfom Novosađana rezultatom 63:75.

Prvotimac plavo-belih Nikola Đurišić ističe da će njegov tim dati sve od sebe, bez obzira na kadrovske probleme:

’’Idemo u Novi Sad, u goste ekipi Vojvodine, koja je pretendent za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije. Kod nas nije laka situacija, ali pokušaćemo da i u ovim okolnostima pružimo maksimum.’’

Meč u Novom Sadu vodiće sledeća sudijska trojka: Aleksandar Glišić, Marko Juras, Vladimir Tomić.
Delegat utakmice – Vladan Borovina.