8. januara 2022.

Plavo-beli dočekuju goste iz Novog Pazara, cilj nova pobeda

Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara u susretu 17. kola Košarkaške lige Srbije.

Susretima 17. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u aktuelnoj sezoni 2021/22. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa OKK Novi Pazar. Meč u hali ’’Mega Factory’’ igra se u nedelju 09. januara 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na drugom programu TV Arena sport.

Prvotimac plavo-belih Mihailo Milutinović ističe da je pauza iskorišćena i za odmor i za treninge, kao i da očekuje pobedu svog tima:

’’Ekipa Novog Pazara je igrala dosta bolje u prethodnih nekoliko utakmica. U našem prvom duelu odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom delu smo igrali dosta mekano, dok smo u drugom ubrzali igru i bili blizu preokreta, ali ne dovoljno za pobedu. Imali smo tokom praznika dovoljno vremena i da treniramo i da se odmaramo, tako da se nadam da ćemo u nedelju biti na visini zadatka i stići do pobede.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka: Nemanja Ninković, Duško Sedlar, Nemanja Vlahović
Delegat utakmice – Zvezdan Janković