2. aprila 2021.

Plavo-beli dočekuju Dinamik u veoma važnom susretu

Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Dinamika u okviru 29. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.

Utakmicama 29. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Dinamika. Meč u hali ’’Mega Factory’’ igra se u subotu 03. aprila 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda i sedamnaest poraza, uz jedan neodigran meč. U prethodnom susretu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Mladosti, a meč je završen rezultatom 116:100. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda i trinaest poraza. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog, a rezultat je bio 121:95. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč na beogradskom Dorćolu završen je trijumfom ekipe Dinamika rezultatom 84:81.

Prvotimac plavo-belih Vladan Musić istakao je važnost ove utakmice, kao i da je za pobedu neophodna energična i kvalitetna igra od prvog minuta:

’’Igramo sa ekipom Dinamika koja je u poslednjih nekoliko kola u usponu forme. To je veoma bitna utakmica za nas, jer više nemamo prava na kiks. Moramo sa maksimalnom energijom ući o ovaj meč, od prvog minuta, kako bismo uspeli da dođemo do važnih bodova.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka: Vladimir Jevtović, Petar Pešić, Stefan Ćalić.
Delegat utakmice – Srđan Janković.