21. februara 2021.

OKK Beograd gost Sloge u Kraljevu, cilj novi trijumf

Ekipa OKK Beograda će u ponedeljak na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Sloge u okviru 23. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.

Utakmicama 23. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Sloge. Meč u Novoj hali sportova u Kraljevu igra se u ponedeljak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda i četrnaest poraza, uz jedan neodigran meč. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 83:81. Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i trinaest poraza. U prethodnom kolu su kao domaćini nakon produžetka savladali ekipu Tamiša, a meč je završen rezultatom 91:87. U prethodnom kolu su bili slobodni zbog odlaganja utakmice sa Slobodom. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je trijumfom OKK Beograda rezultatom 83:75.

Prvotimac plavo-belih Marko Boltić ističe da će njegov tim pokušati da stigne do pobede na teškom gostovanju:

’’Idemo u Kraljevo na teško gostovanje. Znamo koliko je ekipa Sloge iskusnija od naše mlade ekipe. Pokušaćemo da uspostavimo naš ritam igre, tako ćemo biti konkurentniji, a ako se ukaže šansa iskoristićemo je i odneti bodove.’’

Meč u Kraljevu vodiće sledeća sudijska trojka: Vladimir Jevtović, Aleksandar Milojević, Duško Sedlar.
Delegat utakmice – Vlatko Vuković.