30. marta 2021.

OKK Beograd gost ove sezone sjajne ekipe Mladosti

Ekipa OKK Beograda će u sredu na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Mladosti u zaostalom susretu 27. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.

Zaostalom utakmicom 27. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovom susretu biće ekipa Mladosti. Meč u hali SC Master igra se u sredu 31. marta 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset četiri pobede i dva poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom susretu odigranom pre dve nedelje poraženi su kao domaćini u duelu sa ekipom Dinamika, a rezultat je bio 108:110. Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda i šesnaest poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom susretu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Vršca, a meč je završen rezultatom 93:94. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u hali Mega Factory završen je trijumfom ekipe Mladosti rezultatom 80:87.

Prvotimac plavo-belih Marko Stojadinović ističe da očekuje težak meč i da je za ravnopravnu borbu sa kvalitetnim Zemuncima neophodno odgovoriti na njihovu agresivnost:

’’Gostujemo lideru na tabeli , neće biti laka utakmica. Mi smo napravili kiks u prošloj utakmici, tako da moramo što pre da se vratimo na pravi kolosek i u narednih nekoliko dana obezbedimo opstanak. Mladost je ekipa koja igra jako dobro i u fazi napada i u fazi odbrane. Moramo da se prilagodimo na njihovu agresivnost kako bismo bili ravnopravni u ovom meču.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka: Siniša Prpa, Dragan Matić, Marko Strika.
Delegat utakmice – Srđan Janković.