25. oktobra 2019.

OKK Beograd gost ekipe Tamiša u Pančevu

Ekipa OKK Beograda u subotu gostuje u Pančevu gde će u okviru 4.kola Košarkaške lige Srbije odmeriti snage sa ekipom Tamiša.

Utakmicama 4.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Tamiša. Meč u hali sportova ’’Strelište’’ u Pančevu igra se u subotu 26.oktobra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

Ekipa Tamiša je u prva tri kola zabeležila jednu pobedu , na domaćem terenu u duelu sa ekipom Kolubare (84:75), dok su dva poraza pretrpeli na gostovanjima u duelima sa ekipama Slobode (77:74) i Mladosti (94:85). Ekipa OKK Beograda je poražena u sva tri prvenstvena duela, na gostovanjima ekipama Napretka (77:55) i Kolubare (92:85) i na svom parketu u duelu sa ekipom Vršca (78:85).

Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Tamiša izneo je prvotimac beogradskog tima Karlo Matković koji je istakao da očekuje dobru utakmicu i prvu ovosezonsku pobedu:

’’Očekujemo dobro utakmicu u subotu sa ekipom Tamiša. Protekle nedelje smo odlično radili i ukoliko se budemo pridržavali svojih pravila, ukoliko uđemo jako od početka i zadržimo intenzitet i koncentraciju do kraja utakmice, mislim da bi trebali uzeti dva boda.’’

Meč u Pančevu vodiće sledeća sudijska trojka – Ninković, Vesković, Pešić
Delegat utakmice – Janković