28. decembra 2019.

OKK Beograd dočekuje Zlatibor, cilj druga pobeda

Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Zlatibora u okviru 13.kola Košarkaške lige Srbije.

Utakmicama 13.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa čajetinskog Zlatibora. Meč u hali Mega Factory u Beogradu igra se u nedelju 29.decembra 2019.godine, sa početkom u 12:00 časova.

Košarkaši OKK Beograda su u prvih dvanaest kola zabeležili jedan trijumf i jedanaest poraza, pa u ovom momentu zauzimaju poslednje 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dunava, a meč je završen rezultatom 92:88. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri pretrpljena poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Kolubare, a meč je završen rezultatom 102:76.

Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Borca izneo je povratnik u redove beogradskog tima, Nenad Miljenović, koji je istakao da je Zlatibor izuzetno neugodan rival, ali da veruje u pobedu svog tima:

’’Očekuje nas duel sa jednom od najboljih i najiskusnijih ekipa u Košarkaškoj ligi Srbije, rezultati to potvrđuju. Želimo da uvedemo predstojeći meč u ritam koji će nama više odgovarati, kako bismo došli do druge prvenstvene pobede, koja bi nam mnogo značila.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka – Marko Juras, Duško Sedlar, Jasmina Juras
Delegat utakmice – Vladan Borovina