17. maja 2019.

OKK Beograd dočekuje ekipu Dunava, cilj prekid serije poraza

Ekipa OKK Beograda u subotu dočekuje ekipu Dunava u okviru 7.kola košarkaške Superlige Srbije.

Utakmicama 7.kola nastavlja se takmičenje u okviru Superlige Srbije u sezoni 2018/19, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Dunava. Dva tima su deo grupe A u kojoj se još nalaze ekipe Borca, FMP-a, Crvene zvezde i Zlatibora. Meč u hali ’’Mega Factory’’ u Beogradu igra se u subotu 18.maja 2019.godine, sa početkom u 16:30 časova.

Ekipa OKK Beograda je preliminarnu fazu Košarkaške lige Srbije završila na 4.mestu, a od starta Superlige zabeležila je jednu pobedu i pet poraza. Jedini trijumf ostvarili su upravo u susretu sa ekipom Dunava. Gosti su preliminarnu fazu Košarkaške lige Srbije završili na 8.mestu, a od starta Superlige zabeležili su šest poraza. Prethodni susret ovih rivala odigran u hali ’’Park’’ u Staroj Pazovi u okviru 2.kola završen je trijumfom OKK Beograda rezultatom 71:81 (11-25, 19-19, 21-18, 20-19).

Prvotimac plavo-belih Mladen Vujić istakao je da njegovi saigrači i on u meč ulaze sa mnogo motiva i sa ciljem da prekinu seriju poraza:

’’Dočekujemo u subotu ekipu Dunava sa velikom željom i motivacijom da ostvarimo trijumf. Želimo da prekinemo niz poraza, a jedini način da to uradimo je sa jakom odbranom iz koje će doći do dobrog napada. Takođe, u subotu se u tim vraća Mihajlo Jovičić i očekujemo da će on dati veliki doprinos u odbrani, a nema sumnje da će uneti dodatnu energiju u ekipu. Želim da pozovem navijače da dođu u što većem broju i podrže nas u ovom susretu.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka: Jevtović, Milojević, Ćalić

Delegat utakmice – Krneta