16. marta 2021.

Košarkaši OKK Beograda gosti ekipe Sloge u Kraljevu

Ekipa OKK Beograda će u sredu na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Sloge u zaostalom susretu 23. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.

Zaostalom utakmicom 23. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovom susretu biće ekipa Sloge. Meč u Novoj hali sportova u Kraljevu igra se u sredu 17. marta 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i petnaest poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 99:73. Plavo-beli su tokom aktuelne sezone takođe zabeležili devet pobeda i petnaest poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a meč je završen rezultatom 75:82. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je trijumfom OKK Beograda rezultatom 83:75.

Prvotimac plavo-belih Mihailo Mušikić ističe da ekipa nakon poraza od ekipe Napretka treba da pokaže pravu reakciju i požrtvovanom igrom stigne do važnih bodova:

’’Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. Posle teškog poraza od Napretka moramo brzo da se vratimo na pravi kolosek , a idealna  prilika je u sredu protiv Sloge. Igra Kraljevčana dosta zavisi od Filipa Samojlovića i Slavena Čupkovića, ako njih zaustavimo možemo stići do bodova. Jako je važno da pokažemo reakciju i da ostavimo srce na parketu, kako bismo došli do važnih bodova.’’

Meč u Kraljevu vodiće sledeća sudijska trojka: Vladimir Jevtović, Aleksandar Milojević, Duško Sedlar.
Delegat utakmice – Vlatko Vuković.