10. januara 2020.

Ekipa OKK Beograda u subotu gostuje u Vršcu

Ekipa OKK Beograda će u subotu u okviru 15.kola Košarkaške lige Srbije biti gost ekipe Vršca.

Utakmicama 15.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Vršca. Meč u hali ’’Centar Milenijum’’ u Vršcu igra se u subotu 11.januara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

Domaćini su od starta sezone zabeležili šest pobeda i osam poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a meč je završen rezultatom 86:85. Košarkaši OKK Beograda su u prvih četrnaest kola zabeležili tri pobede i jedanaest poraza, pa u ovom momentu zauzimaju poslednje 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a meč je završen rezultatom 72:70. Ovi timovi su se već sastajali tokom aktuelne sezone, u okviru 2.kola Košarkaške lige Srbije, a ekipa OKK Beograda je tada na svom parketu pretrpela poraz rezultatom 78:85.

Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Vršca izneo je prvotimac beogradskog tima Mihailo Jovičić koji je istakao:

’’Očekuje nas teško gostovanje protiv kvalitetne ekipe Vršca, gde mi želimo da nastavimo naš pobednički niz. Trenutno smo u situaciji da nam je svaka pobeda zlata vredna. Ušli smo u dobar ritam u poslednje dve utakmice i ja se nadam da ćemo pružiti jednu kvalitetnu partiju u subotu i vratiti se kući sa pobedom.’’

Meč u Vršcu vodiće sledeća sudijska trojka – Aleksandar Glišić, Marko Pecelj, Dragan Matić
Delegat utakmice – Milan Tasić