19. decembra 2019.

Ekipa OKK Beograda gostuje u Staroj Pazovi

Ekipa OKK Beograda će u petak u okviru 12.kola Košarkaške lige Srbije biti gost ekipe Dunava.

Utakmicama 12.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Dunava. Meč u hali ’’Park’’ u Staroj Pazovi igra se u petak 20.decembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova, uz direktan prenos na drugom programu TV Arena sport.

Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede i sedam poraza, pa u ovom momentu zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a meč je završen rezultatom 100:80. Košarkaši OKK Beograda su u prvih jedanaest kola zabeležili samo jednu pobedu i deset poraza, pa u ovom momentu zauzimaju poslednje 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Borca, a meč je završen rezultatom 81:86.

Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Dunava izneo je prvotimac beogradskog tima Mladen Vujić koji je istakao:

’’Očekuje nas veoma neizvesna i teška utakmica u gostima protiv Dunava i mislim da smo u potpunosti spremni da tamo zabeležimo pobedu. Stanje u ekipi je veoma dobro, svakodnevno radimo naporno na podizanju forme, tako da je sve u redu. Očekujem tvrdu utakmicu, sa dosta kontakta. U krajnjem slučaju će presuditi odbrana, mislim da je to ključ uspeha, a ja se nadam da ćemo ispuniti očekivanja.’’

Meč u Staroj Pazovi vodiće sledeća sudijska trojka – Vladimir Jevtović, Vladimir Vesković, Marko Pecelj
Delegat utakmice – Srđan Andrijanić