11. oktobra 2019.

Ekipa OKK Beograda dočekuje Vrščane, cilj prva pobeda

Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Vršca u okviru 2.kola Košarkaške lige Srbije.

Utakmicama 2.kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2019/20, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Vršca. Meč u hali Mega Factory u Beogradu igra se u nedelju 13.oktobra 2019.godine, sa početkom u 12:00 časova.

Ekipa OKK Beograda je u okviru 1.kola Košarkaške lige Srbije pretrpela poraz na gostovanju u Aleksincu, a ekipa Napretka slavila je rezultatom 77:55, dok je ekipa Vršca sezonu započela pobedom na svom parketu u duelu sa ekipom Kolubare koja je savladana rezultatom 83:73.

Svoja očekivanja pred duel sa ekipom Vršca izneo je prvotimac beogradskog tima Mihailo Jovičić koji je istakao da je protivnički tim veoma iskusan, ali da veruje da će ekipa odigrati bolje nego na premijeri i da će ostvariti prvu ovosezonsku pobedu:

’’U nedelju na svom parketu dočekujemo izuzetno dobru ekipu Vršca. Tokom cele nedelje smo se spremali i trudili da ispravimo greške iz prethodnog kola Košarkaške lige Srbije. Potrebno je da uvedemo protivnika u naš ritam igre, sa agresivnom odbranom i dosta trčanja. To je jedini način da ostvarimo pobedu protiv jedne tako iskusne ekipe kao što je Vršac. Želeo bih da pozovem navijače i simpatizere OKK Beograda da u nedelju u 12 časova dođu u što većem broju u halu Mega Factory, da zajedno sa njima zabeležimo prvu pobedu u prvenstvu.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka – Prpa, Pecelj, Hadžić
Delegat utakmice – Krneta