13. marta 2021.

Ekipa OKK Beograda dočekuje aleksinački Napredak

Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Napretka u okviru 26. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.

Utakmicama 26. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Napretka. Meč u hali ’’Mega Factory’’ igra se u nedelju 14. marta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i četrnaest poraza. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a meč je završen rezultatom 81:78. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i petnaest poraza. U prethodnom kolu su bili slobodni, zbog odlaganja duela sa ekipom Slobode, a potom su u zaostalom meču savladali ekipu Dinamika rezultatom 79:75. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Aleksincu završen je trijumfom ekipe Napretka rezultatom 91:88.

Prvotimac plavo-belih Nikola Dragović veruje da njegov tim i pored kadrovskih problema može da stigne do važne pobede:

’’Očekujem tešku utakmicu, igramo sa ekipom koja u poslednje vreme igra na visokom nivou. Mi još uvek imamo kadrovskih problema, ali mislim da možemo da dođemo do pobede, koja bi nam dosta značila u finišu sezone. Koncentracija tokom svih 40 minuta može da bude presudna za osvajanje dva boda i za beg iz zone ispadanja.’’

Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka: Marko Juras, Duško Sedlar, Ljubomir Marković.
Delegat utakmice – Zvezdan Janković.